Vi hadde middag og lunsj i mange dager med denne, så sånn sett tjener man uansett inn tiden det tar å lage når man kan nyte deilig restemat i flere dager etterpå
Vannet som er igjen på bunnen av gryten når du serverer pinnekjøttet kalles pinnefett, og brukes som saus (enten bare som den er, eller tilsatt hvit saus)
Husk at reker og skalldyr er lett bedervelige matvarer som fort blirdårlige. -Husk har du ikke alle ingredienser liggende blir den sikkert like god for det
Husk at reker og skalldyr er lett bedervelige matvarer som fort blirdårlige. -Husk har du ikke alle ingredienser liggende blir den sikkert like god for det
Lag alltid masse tilbehør når du har sjansen. Og perfekt til rester, for det blir så mye. Du synes kanskje det er mye restemat på programmet, men det er helt bevisst
Så det engelske uttrykke “nuke it” når en bruker en mikrobølgeovn blir bare feil. Mikrobølger forsvinner umiddelbart når ovnen skrus av, som å skru av en radio, det finnes ikke noen stråling etterpå
Husk at reker og skalldyr er lett bedervelige matvarer som fort blirdårlige. -Husk har du ikke alle ingredienser liggende blir den sikkert like god for det