Litt som mykemarylandcookies, bare mye større, sunnere og bedre. Jeg elsker de store, seige cookiesene man får i butikken, og her om dagen lagde jeg (nesten) mine egne
De er utrolig myke, og smelter i munnen akkurat slik store amerikanske cookies skal gjøre. Hvis man legger på noen ekstra sjokoladeknapper før steking, vil utseende bli enda bedre, og utseende vil likne mer på de store amerikanske cookie'ene
Disse kjeksene med kakao, smeltet sjokolade og sjokoladeknapper blir sprø utenpå og myke inni. Jeg brukte en isskje og lagde dem ganske store, men du kan også bruke en spiseskje for litt mindre (og flere) kjeks
Jeg anbefaler at du ikke lage disse kjeksene altfor store, de er som sagt kjempe mektige. Quadruple chocolate chip cookies er en sjokolade elskers drøm, jeg anbefaler at du bruker kvalitets sjokolade til denne oppskriften
Del deigen opp i 16 like store biter, rull disse til kuler og trykk dem flate mellom håndflatene dine (kjeksene skal være ca 0,5 - 1 cm tykke), legg dem på stekebrettet og stek dem midt i ovnen i ca 10 minutter. Når kjeksene er ferdig stekt drar du bakepapiret over på kjøkkenbenken og lar kjeksene avkjøle seg i ca 5 minutter, da faller de ikke fra hverandre og de holder seg myke og varme i midten. 16 like store biter, rull disse til kuler og trykk dem flate mellom håndflatene dine
Disse ser veldig gode ut og jeg elsker kjeks…men de må være myke…Er disse myke. Cookies. 2 store egg. 4 Responses to “Southern pecan chocolate chip cookies”. 2 store egg
de skal være faste, på kanten av crispy på utsiden, men alikevel ultramyke inni. Notes - The best way to store them is to keep them in a close container at room temperature, once they are properly cooled down
Tilsett det myke smøret. Just becausce i Love chocolate ♥. Dagens fristelse er S’mores Cookies. Etter 30 minutter deles deigen opp i 25 like store deler
Det er bedre å steke disse for lite enn for mye, da holder de seg myke lengre. I dag har jeg laget en av mine favorittoppskrifter på kjeks med sjokoladebiter, nemlig Crüsli cookies, eller som de heter opprinnelig, Quaker Natural Chocolate Chippers
Disse amerikanske sjokoladecookiesene inneholder lite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke i konsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak