Myke, saftige og smakfulle. Lyse rundstykker med cottage cheese. Dette gjør rundstykkene saftige, og gir små "fregner" av stekt ost på utsiden Hev deigen ca 1 time, tildekket
Rundstykkene ble myke og ekstra saftige, smakte godt med både salami og pistasjpålegg. Rull ut rundstykker, jeg brukte engangshansker og olje på hendene, blir ikke så klisset da
Jeg bruker alltid melk fordi jeg liker best mykerundstykker. ja ikke alltid alt i samtidig (men det gjør ikke noe det heller) alle disse gjør rundstykkene saftigere
Saftigere og mykere gjærbakst har jeg aldri vært borti før. Rundstykkene er myke som bomull. -Bakverket blir saftigere ved at du med denne bakemetoden kan tilsette mer væske, noe som gjør at bakverket blir mer holdbart og smaker saftig opp til flere dager etter at det er bakt-
En sunn og smaksrik grønnsakssuppe med rotgrønnsaker og saftige kyllingkjøttboller. Når familien samles rundt bordet med hver sin suppebolle og noen ferske hjemmelagde rundstykker (lenke) til, da er det duket for middagsfest
De blir så mye bedre når deigen får tid på seg, litt seigere, sprø utenpå og myke inni. Disse blir utrolig luftige og saftige og anbefales virkelig å lage
Verdens mykeste og varmeste cardigan, som jeg nesten ikke vil ta av meg. Saftige og luftige rundstykker, oppskrift fra bloggen som pleide å hete Fleksitarianerliv
Midt på dagen i dag smalt jeg sammen et realt søndagsmåltid, bestående av nystekte rundstykker toppet med deilig pålegg, cherrytomater, agurkbiter og verdens beste appelsin