Her får du myke, saftige boller. Kanelsnurrer mot nye høyder. Det fine med kanelsnurrer er at man kan lage halvt om halvt,sånn at resten av husstanden, (les
Dette bidrar til enda saftigere boller. Når jeg baker boller, kanelsnurrer, boller med vaniljekrem, eller kanelsnurrer med vaniljekrem, så bruker jeg en og samme deig
For best mulig bakeresultat, bør alle myke ingredienser romtempereres. Kanelsnurrene er veldig saftige og holder seg godt noen dager uten frysing dersom de oppbevares i pose
Saftige, myke og full av god smak. Du kan lage dem mange timer før du skal servere dem, fordi de holder seg så saftige lenge, bare du dekker dem med noe
kanelsnurrer. Fyll i kanelsnurrer. Velg ett av fyllene, eller fyll halve kringlen med hvert sitt fyll. Elt den hevede deigen lett sammen , del i to , en del til kringle og 1 del til
Uten er like bra, spør du meg, for her er det mye sukker og kanel, som gir søte, saftige boller. Alle har vel omtrent en oppskrift på kanelsnurrer, skillingsboller, kanelboller eller hva enn man måtte kalle det
I går var vi i bursdag og Linda min venninne hadde baket saftige og deilige kanelsnurrer, dattern min rørte ingenting annet av kakene, men spiste tre kanelsnurrer (hvilket jeg skjønner for de var kjempegode)