Den myke og saftige kjernen i kanelbollen er rett og slett høydepunktet med hele bollen. Jeg tror alles favorittdel når det gjelder kanelboller er midten
Bollene vil få et nokså sprøtt ytre, mens de innvendig vil være myke og saftige. ♦ Bollene vil falle litt sammen under steking, så jo større/tykkere boller du lager jo saftigere blir dem
Uten er like bra, spør du meg, for her er det mye sukker og kanel, som gir søte, saftige boller. Lillemor tar seg en blund og jeg nyter nybakte kanelboller og en god kopp kaffe, lyttende til Melissa Horns nydelige, vakre sangstemme i bakgrunnen
Jeg har brukt oppskriften min på Verdens beste boller, som gir helt unike, myke og saftige boller. Ikke komplisert i det hele tatt, og resultatet er supermyke og dødskule kanelboller
Cinnabons er nyyydelige, saftigekanelboller som er stekt i form for å få de ekstra myke og gode. Spesielt kanelboller… Derfor ble jeg en fast stamkunde hos Cinnabon da jeg bodde i USA
Igjen er produktguiden oppdatert. Dette er ting jeg har bestilt mang en gang og aldri blir lei av. ). iHerb er en nettbutikk med tilholdssted i California
Smelt smør og bland med melken. Varm smørblandingen til den er lunken (37°C). Smuldre gjæren i en bakebolle og løs den opp i en del av smør- og melkeblandingen