Men jeg liker at de er sprø på utsiden og myke inni. "Kjeks" til kvelds - ja takk. 50 gram havregryn små - ca 1 dl. Bland inn havregryn, og la havregrynen trekke til seg litt av væske i ca 10 minutter. #sukkerfri #suntoggodt #kosthold #sjokolade #utensukker #kjeks #banan #havregryn #funksjonellmat #trening #mamma #hverdag #mat #oppskrift #kveldsmat #bake #bakekona 1 g. 50 gram havregryn små -
De kan minne litt om havrekjeks, men disse er veldig myke inni og minner litt om kaker. Disse kjeksene kaller jeg ordentlig tur- og utemat, det smaker nydelig i slike anledninger
Bruk stavmikser eller blender til å blende havregryn og nøtter/frø til grovt mel. Disse kjeksene er bakt med kun 4 ingredienser, og du kan variere i det uendelige. Til 8 små eller 10 store kjeks trenger du. 2,5 dl havregryn ( glutenfri hvis du ønsker det) 2,5 dl valgfri nøtter frø. Kna sammen 8 - 10 kuler og form dem som kjeks. Skru av ovnen, sett døren på gløtt og la de stå i 10 minutter til for å få sprø kjeks. 5 minutter for litt myke. #oppskrift #kjeks #sukkerfri #glutenfri #melkefri #allergivennlig #barnemat #familiemat #supersunn #sjokoladekjeks 30 dager over, så på tide å komme tilbake til de vanlige blogg. 10 store kjeks
Kjeksen jeg smakte hadde havregryn og rosiner i seg. Cookies/kjeks. - Bland sammen havregryn og kokos. Forrige helg smakte jeg noen kjøpte kjeks som var veldig gode
Kjeksene trenger en stund å kjøle seg ned på, men vil være myke og gode. 3 dl havregryn ca 15g peanøtter En halv plate 70% sjokolade 6ss melk4 ss vann Kanel Salt 1 scoop bakepro Vaniljeesens Bruk en stavmikser til å lage mel av 3 dl havregryn og peanøttene. Jeg ville lage store kjeks, så jeg lager seks store klatter på et bakepapir og stekte på 180 grader i ca 7 minutter. Grovt regnet 150 kcal per kjeks. 3 dl havregryn. 3 dl havregryn
- Ha så opp i havregryn og rosiner og visp det så godt inn i deigen. Havregryn og rosin cookies 30. 36 i Cookies/kjeks 2 kommentarer. 170 gram mykt smør 100 gram hvitt sukker 165 gram brunt sukker 2 egg 1 ts vanilje essens 160 gram hvetemel 1 ts bakepulver 3/4 ts kanel 1/2 ts salt 230 gram havregryn 150 gram rosiner. 36 i Cookies/kjeks 2 kommentarer Permalenke Tips en venn 36 i Cookies/kjeks 2 kommentarer. 230 gram havregryn
Ikke oppbevar kjeksene i en tett boks, da blir de myke i stedet for sprø. Når man får lyst på kjeks en mandagskveld er det greit å ha en oppskrift uten for mye sukker og fint mel
Jeg har lenge hatt lyst til å lage meg noen skikkelig gode kjeks, og da jeg var innom bloggen sprudlende sunn for en stund tilbake kom jeg over noen havrekjeks som fristet veldig
Personlig synes jeg det er bedre når kjeksene er myke, enn når de er harde. Ha i det tørre (mel, havregryn, natron, vaniljesukker) og bland godt sammen
Start med å bløtlegge gelatinplatene til ostekremen i vann, slik at de blir myke. Du kan også bruke en typisk ostekakebunn ved å knuse kjeks og blande med smeltet smør
Ønsker du "tettere" kjeks bruker du små havregryn. Og så er jo havregryn så sunt og da. Havrekjeks. Jeg brukte store havregryn,kakene blir da veldig sprø og går lett i stykker