Myke cookies med havregryn oppskrifter

Sunne havregryn cookies

Sunne havregryn cookies

De kan minne litt om havrekjeks, men disse er veldig myke inni og minner litt om kaker. Denne oppskriften vil ikke flyte spesielt over, så det er viktig å bruke en skje til å presse mengdene litt flate slik at du ikke ender opp med ekstra feite cookies
Cookies med havregryn og sjokolade

Cookies med havregryn og sjokolade

Finnes jo så mange deilige cookies der ute, og denne fant jeg på nettet. Start med å finne frem romtemperert smør og brunt sukker
Myke cookies med gojibær og kakaonibs

Myke cookies med gojibær og kakaonibs

Havregrynet som benyttes i oppskriften bløtlegges i noen timer før bruk. Ettersom disse cookiesene er mykere enn vanlige cookies, bør de langtidslagres i fryseren
Havregryn og rosin cookies

Havregryn og rosin cookies

Sammen med en kopp deilig kaffe eller te. eks en liten isskje eller spiseskje til å lage passelige cookies
Cookies med tranebær og sjokolade.

Cookies med tranebær og sjokolade.

Rør så inn mel, salt og havregryn. Cookiesmed havre, sjokolade og bær. Jeg har ikke prøvd å bruke tranebær i cookies før, men det skal jeg jaggumeg gjøre igjen
Cookies med Non Stop

Cookies med Non Stop

Det er alltid greit å ha noen cookies på lur, cookies er godt til en dessert og disse cookisene her er spesielt god til iskrem
Cookies med tyttebær

Cookies med tyttebær

Rør inn egg, salt, vaniljesukker og havregryn. Her følger oppskrift på kjempegode og lettlagede tyttebærcookies
Cookies med valnøtter, sjokolade og banan

Cookies med valnøtter, sjokolade og banan

Med grovt mel, banan og havregryn blir dette cookiesmed "litt mere mat i". Litt sunnere og litt mere mettende, men det er ingen ting å si på smaken, disse cookiesene er kjempegode
Cookies med blåbær og kanel

Cookies med blåbær og kanel

En perfekt miks med kanel, havregryn og blåbær, herlige cookies, perfekt til påsketuren eller til kaffekoppen på terrassen
Aprikos cookies

Aprikos cookies

Jeg puttet noen få i fryseren bare for å teste om de blir seige og myke istedet for sprø. Hvitt og brunt sukker blandes og røres godt med smøret
Cookies med brunost

Cookies med brunost

De skal være myke når du tar dem ut av ovnen. Tilsett eggene (gjerne plommene først), før du tilsetter mel, havregryn og bakepulver
Crüsli cookies

Crüsli cookies

Det er bedre å steke disse for lite enn for mye, da holder de seg myke lengre. I dag har jeg laget en av mine favorittoppskrifter på kjeks med sjokoladebiter, nemlig Crüsli cookies, eller som de heter opprinnelig, Quaker Natural Chocolate Chippers
S`mores Cookies.

S`mores Cookies.

eks medhavregryn i stedenfor kjekssmuler. Cookiesmed sjokoladebiter,og en topping av marshmallows og mer sjokolade
RAW COOKIES

RAW COOKIES

Dette er den oppskriften jeg stort sett lager, men jeg varierer den litt innimellom med å bytte ut noen ingredienser eller tilføre noen, her er det bare å prøve seg frem
Pepperkake cookies (sunnere variant)

Pepperkake cookies (sunnere variant)

Myke kjeks med hint av pepperkakesmak. 150gr smør (jeg bruker Berit Nordstrands rapskokos, men her kan du gjerne bruke et annet smør) 3 dl lettkokte havregryn 3 dl mel (jeg bruker økologisk siktet speltmel, fåes kjøpt på helsekost, Rema, Meny etc) *1. Sett stekeovnen på 175gr Bland mykt smør godt sammen med de andre ingrediensene -(Berit Nordstrands rapskokos er mykt rett fra kjøleskap. Trykkes flate (bruk gjerne baksiden av en skje med litt kaldt vann på, da er de lettere å forme) Stekes i 8-16 minutter. 3 dl lettkokte havregryn