Lettpisk fløten, og vend forsiktig inn den avkjølte sjokoladeblandingen. Ha kokoskremen over nøttebunnen, og ha sjokoladebavaroisen over kokoskremen igjen
Denne uken skal jeg få brukt opp noe kraft jeg har i fryseren til blomkålsuppe,bli å ha fløte,salt pepper,blomkål og muligens litt muskatt pluss chili og hvitløk,liter litt stek mat så da piffer jeg den opp noe
Deretter har jeg alt sammen igjen og smaksetter med salt, pepper og fersk koriander. Deretter heller jeg over blåskjellene i en annen kjele med en sil og koker opp kraften med fløte og alt som var i "gulrot"-bollen
Så kokte jeg opp igjen med erter, estragon og kokosmelk, salt og pepper smakte jeg meg fram til. Først laget jeg den lille jevningen, så helte jeg over vann med buljong og fond
fløte. Sett til avkjøling igjen. Pisk fløten stiv med vaniljesukker. 1 dl fløte. Varm opp 2 dl fløte, vaniljesukker og sjokoladen. Pisk de resterende 2 dl av fløten og bland sammen forsiktig
Varm fløten på forhånd, da stivner ikke karamellen så mye. Pisk fløten stiv og vend i eggedosisen. Stikk hull igjen og fyll med den smaksatte vaniljekremen