Jeg kan ikke forstå hvorfor man vil ødelegge så mye god mat med kjedelige luftboller laget av hvetemel, sukker, ekstra gulten og rare tilsettningsstoffer
Dekk deigen med plast eller lokk og sett den på et lunt sted tilheving. I og med at det er litegjærideigen trenger deigenlitt mere tid enn vanligtil å heve, og den blir hellet ikke så stor som en vanliggjærbakst, så et par timer trenger den tilheving
Fettredusert mandelmel kan brukes som tørrvarer ibakstellertil å lage marsipan av. Vanligsukrin tåler oppvarming og kan brukes tilbaking, koking og der man ellersville brukt sukker
Bland gjæren ut i lunkent vann. com, men jeg endret littsidenviikke bruker hvetemel i vår bakst. Disse har jeg laget flere ganger, og siden de inneholder gulrot er de veldigsaftige og gode
Ikke bare smaker det godt tilindiske retter og kyllingsupper du kan også tilsettemyeforskjellig snadder på nanbrødet og spise det som en egen rett alene, ihvertfallhvis du elsker slikbakstlike godt som meg