1/4 ts revet muskattnøtt. 1/4 ts revet muskattnøtt. Pølsegrateng er populært i mange hjem,ihvertfall i vårt Denne versjonen er enklere og raskere enn originalen og smaker kanskje enda litt bedre
Smak til med salt, pepper og muskattnøtt. . I vår barndom var søndagsmiddag ofte ensbetydende med stek. Den var såpass stor at det ble restemiddag både mandag og kanskje også tirsdag
1 ts muskattnøtt + litt til å strø på toppen. Denne fiskegratengen er lettlagd og god. Jeg har erstattet pasta med blomkål for et enda sunnere alternativ
Rør inn smør, créme fraiche og smak til med salt, pepper og muskattnøtt. Rotmos - det perfekte tilbehør til røkt svineknoke 1 kålrot3 gulrøtter1 spiseskje smør1 spiseskje créme fraicheSalt og pepperFinrevet muskattnøttSlik gjør du det
Du trenger 5 dl pasta penne 4 dl vann 3 dl Tine kremfløte 150 gram revet gul/cheddar eller mozarella ost , jeg har brukt Cheddar/mozarella blanding 3-400 gram middagspølse i biter 1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak (eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika) 1/4 ts revet muskattnøtt 0,5 - 1 ts salt og pepper ( smak til slik du liker det)
revet muskattnøtt. revet muskattnøtt. Årets lammelår er omhyggelig tilberedt, helstekt og fortært. Må erkjenne at jeg ble ikke bare mett, men jeg ble stappmett
muskattnøtt). muskattnøtt). I dag har vi tyvstartet julemiddagen med ribbe. Vi var på middag hos min mor, og feiret farsdag sammen med resten av familien
Stuede rotgrønnsaker Til 2 porsjoner Ca 800 g rotgrønnsaker, jeg brukte gulrot, sellerirot, kålrot 1 ss smør 1,5 ss speltmel 3 dl valgfri melk, jeg brukte kokosmelk 1 ts salt 1/2 ts pepper 1/3 ts muskattnøtt, kan sløyfes Skjær rotgrønnsaker på mellom 1- 2 cm
revet muskattnøtt. . Denne tirsdagskvelden er definitivt en joggebuksekveld. Av og til føles det ekstra godt å bare slappe helt av etter en hektisk arbeidsdag