Multesuppe oppskrifter

Multesuppe

Multesuppe

Vi anbefaler en lun multesuppe til dessert. I denne suppa kan du godt bruke multer som har vært i fryseren

Multesuppe med vaniljesaus

Legg noen fine bær til side. Disse skal være til pynt ved servering. Smelt sukker i en gryte til lys karamell
Filetgodt av Lofotlam

Filetgodt av Lofotlam

Server en lun multesuppe til dessert. Høsten er høysesong for lam og vi kan ikke la høsten gå uten å kose oss med
Fjellets gull

Fjellets gull

Multesuppe. kallenavnet "fjellets gull" kommer nok fra den rød-oransje fargen som får disse bærene til å se ufattelig delikate ut og kan se ut som gullmynter som ligger langs myrene på fjellet

Multesuppe (Finnmark)

Slå multesuppen i en varm terrin. Bland bær, sukker og vann, gi det hele et oppkok og la det småtrekke noen minutter

Multesuppe

Kok multen i vannet ca 15 minutter. Sil og tilsett sukker og sagomel. Sagomel kan erstattes med potetmel om ønskelig