Men de smakte herlig også uten glasur. Først ute er sjokolade muffins ("soon to be cupcakes"). Skal feire bursdag på torsdag, og har store planer om å bake både det ene og det andre
*om du bruker mel som tørrvare og ikke proteinpulver, vil jeg anbefale å tilsette en ekstra spiseskje med kakaopulver og litt ekstra søtning, Jeg toppet muffinsene med en god dæsj fløte pisket med sukrin+ og revet mørk sjokolade
til du kan lage "topper" som ikke faller sammen igjen. Dette er ikke is, men muffins stekt i iskjeks med amerikansk marshmallows-liknende frosting på toppen
Men kan gjerne lage meg noen koselige muffinstil denne anledningen. Det er litt vanskelig å forklare hvordan rosen blir til, derfor har jeg linket til en youtube video som veldig enkelt forklarer dette
Jeg lover deg en søt og tilfredstillende smaksopplevelse. Om du er av dem som liker å kose deg med ‘ekte’ godis i helgene kan du jo spare disse til uka
Nå er ikke jeg noe særlig tilmuffinsmenneske, men over halvparten gikk ned. ""Det er den store muffinsen med gulgrønt papirsom det står VEGAN på rundt hele med RØD skrift
Dersom du ikke har tid til å spise frokosten din hjemme, hvorfor ikke ta det med deg. Bland sammen alle ingrediensene i en blender i høy hastighet, til blandingen har en jevn, og kremet konsistens
Tilsett melk. De er også glutenfrie, sukkerfrie, magre og proteinrike. Bland sammen eggeplommen med sukrin, vaniljepulver, kesam, kokosmel, vaniljeprotein, fiberhusk og bakepulver