Ha smør og mesteparten av melisen i kjøkkenmaskin, pisk det lyst og luftig. Ha beter og olje i en blender, man kan og bruke stavmixer og mos det hele sammen
Bland sammen egg, sukker, smeltet smørellerolje og fløte. Avkjøl eplemuffinsen på rist. Eplemuffins på 1-2-3,. Epelmuffins på 1-2-3 (ca 16 stk) (175 g) (ca 15 min). 1 dl smeltet smørellerolje. 3 dl speltmel, glutenfritt tint mel eller vanlig hvetemel. 16 muffinsformer av papir. Ha 1 stor ss røre i hver muffinsform. Stek eplemuffinsen midt i forvarmet ovn 175 g,. 1 dl smeltet smørellerolje. 3 dl speltmel, glutenfritt tint mel eller vanlig hvetemel. 16 muffinsformer av papir
Stek eplene med smør, sukker og kanel i ca to minutter og la det avkjøles. Det som er så fint med sure (eller syrlige bør jeg vel si) epler, er at de er kjempefine å bruke i bakverk som eplekaker, paier, muffinseller lignende
Bland sukkeret, olje og smør i en bolle/ kjøkkenmaskin. Eller med i lunch pakken. olje. Chai krydret glaserte muffins med chia frø - og uten vanlig sukker