Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Muffins – kan også bruke oppskriften på lappene. Eggeplommene piskes til eggedosis sammen medsukrin. Serveres med jordbær syltetøy (friske/fryste bær most med stavmikser ol) og stivpisket krem eller annet du syns er godt
Hva med å toppe medkrem laget på kremostogsukrin melis. Eg laget først med oppskrift rett fra orginalen - den finner du her - men synest de var litt sterk smak
Gulrotmuffinsene er ikke så søte så dere kan gjerne være rausere med søtningen, om dere vil. - Legg ostekremen i en sprøytepose og avkjøl den i kjøleskapet, eller smør den utover muffinsene/kaken
Muffins – kan også bruke oppskriften på lappene. Eggeplommene piskes til eggedosis sammen medsukrin. Serveres med jordbær syltetøy (friske/fryste bær most med stavmikser ol) og stivpisket krem eller annet du syns er godt
Ta ut de ferdige muffinsene/minikakenog la dem bli helt avkjølte før du tar på fyll ogkremen (det er naturligvis lov å ta en smaksprøve når de er nystekt
Du kan også velge å lage en klassisk glasur av kremost, kakaopulver ogsukrinmelis, eller lage en enkel sjokoladeglasur av sukrinmelis, kakaopulver og vann