De ligner mye på frokostmuffinsenemed blåbær, med noen forandringer. et dryss med salt. I en annen bolle blander du sammen hvetemel, rug, spelt og bakepulver
Müslimuffinsmed deilig smak av nøtter, frukt ,frø og kjerner. Etter en sommer med grillmat, is og litt mer kosevin enn jeg vanligvis drikker, har jeg behov for noe som smaker godt, er enkelt å lage og som også er godt for kroppen
Det er ikke alltid mine ideer og eksperimenter blir vellykket, men konklusjonen på det hele blir at blåbær-brødene og de grovemuffinsenemed blåbær ble veldig gode og at ungene elsket de
Grovt inneholder min oppskrift på grovemuffinsmed fetaost og tomat. Kjempegode matmuffins som passer godt til matpakken eller som tilbehør til middagen
Her deler jeg en oppskrift på to forskjellige varianter, med to smaker. Muffins er ikke bare søte kaker og som cupcakes, men kan også være sunt og mettende
Kjempegode muffinsmed artig farge. 8 dl mel (gjerne spelt eller blanding av grovt og fint). 1 neve spinat (most med stavmikser). Ha røren i smurte muffinsformer og stek på 180 grader i ca 20- 25 minutter
De er kjempegode og saftige akkurat som de er, eller med rørte bær, hjemmelaga supersunt sjokoladepålegg, økologisk peanutsmør, mandelsmør, gojisyltetøy, yaconsirup med et dryss hampfrø over, hvitost, geitost, veggisost, smøreost m
Grove rundstykker med frø. Du kan selvsagt bytte ut dette med f. Grov pizzabunn av surdeig (uten gjær). I oppskriften under, bruker jeg både sammalt hvete og spelt