Bruker du frosneblåbær skal de ikke tine først. Er du glad i muffins, så kan jeg anbefale disse her, saftige og gode på smak med forholdsvis lite sukker og sunne ingredienser som banan, havregryn, olivenolje og kulturmelk
Pynt gjerne med friske bær. Muffinsene som er naturlig fri for gluten og med litt sunnere ingredienser, fallt ikke i smak hos alle barna, og heller ikke alle voksne, dessverre
Familien er nok litt bortskjemt, for både Vilde og Daniel får med seg matpakker - hver dag. Kok opp fullkornspasta Ha frosne grønnsaker i vannet mot slutten av koketiden
Både i gulrotkake og ulike muffins/cupkakes blir det brukt i kremen, og selvsagt er ostekake en hit. Bærene has i en kjele sammen med sukkeret, dette skal kokes til sukkeret er oppløst
Ha toppingen oppå dine muffins. Jeg er ofte innom Starbucks når jeg er ute på shopping, og sist gang fikk jeg en gratis muffin med min kaffe – en skinny blueberry muffin
En håndfull (frosne) bringebær/blåbær. Når jeg ser poser med ferdigstekte minimuffins på butikken, kan jeg ikke annet enn å tenke hvor enkelt det er å lage de hjemme
Med nyplukka blåbær blir disse helt nydelige. Smelt smøret og bland med melka. Blåbærmuffins er vel noe av det Henrik liker best at jeg baker på høsten
I denne oppskriften er smøret byttet ut med olje og yoghurt, jeg har brukt frosneblåbær som fyll, men du kan bruke andre frosnebærtyper, det er heller ingen ting i veien for at du kan bruke stivt syltetøy eller friske bær