Muffinsene serveres lune med krem ogsukker-kjeks-kanelsmuler. Disse muffinsene er fylt med gode smaker, og det tar litt lengre tid å lage disse, men det var verdt det
Tilsett hvetemel, bakepulver, vaniljesukkerogkanel, rør godt. Ha eplene i en kasserolle med vann ogsukker, gi et oppkok, senk temperaturen og kok til eplene er møre og nesten all vesken er kokt inn
Det blir ganske mye topping, hvis du ikke vil bruke alt kan du fryse ned det du har til overs, og bruke det til ande oppskrifter som for eksempel topping på blåbær muffins
Tenker at epleogså kan være godt i dem. Rør inn havregryn ogsukker. Jeg har også bakt noen super gode, syrlige og saftige muffins som dere bare må teste ut
Stek eplenemed smør, sukkerogkanel i ca to minutter og la det avkjøles. Jeg lager de vanligvis med blåbær, men her er mulighetene mange, ogepler passer kjempebra
Ha sukkerogkanel i en bolle, bland i sammen og tilsett smeltet smør. Sukkeret skal smelte sakte, først blir det litt klumpete før det smelter helt og får en fin brunfarge
Går du med en liten tanke om å lage noe godt imorgen, kanskje bake noe. Jeg bruker en iskrem scoop, en scoop pr muffinsform (store former) Fordel epleterningene på toppen, trykk litt ned og strø over kanelogperlesukker
Ha sukkerogkanel i en pose, legg båtene i posen og rist løs så alt dekkes av sukkerogkanel. Putt oppi båter/biter medepleog strø over perlesukkerog nøtter
Stikk i eplebiterog strø over medperlesukkerogkanel. Med alt dette triste gråe regnværet fikk jeg skikkelig høstfølelse, så da kunne det ikke bli no annet enn eplemuffins til dessert i dag
Oppskriftene har stor bredde, vi har sett alt fra piroger, pizzaboller, overdådige festkaker, friske og fargerike ostekaker og andre dessertkaker med spennende fyll, søt gjærbakst med ulik form og smak, cupcakes, muffins, paier, gulrotkaker, eplekakerog brownies – blant mye annet fristende