Muffins med blå glasur oppskrifter

NORGES MUFFINS

NORGES MUFFINS

De er kjempe gode i seg selv og det er ikke nødvendig medglasur. Bland sammen eggeplommen med sukrin, vaniljepulver, kesam, kokosmel, vaniljeprotein, fiberhusk og bakepulver
Supre bursdagsmuffins

Supre bursdagsmuffins

Barn liker ikke cupcakes med smørkrem, de liker vanlige muffinsmedmelisglasur. Kokosmelet trekker mye væske, derfor kan det være nødvendig med litt ekstra vann/juice
House of Treats

House of Treats

Når alt er blandet jevnt og godt har du det oppi former, gjerne i et muffinsfat så de holder fasongen bedre
Smørmuffins med blå glasur til dåp

Smørmuffins med blå glasur til dåp

Det er gøy å gjøre noe litt annerledes når det er spesielle anledninger, så da tantebarnet mitt skulle døpes måtte jeg selvfølgelig lage muffinsmedblåglasur
Regnbuemuffins (lyse muffins)

Regnbuemuffins (lyse muffins)

Jeg stekte i to høyder med varmluft. Glasur. Regnbuemuffins. Siden jeg ville gjøre det helt trygt og enkel, valgte jeg å pynte med pærlesukker
Rødbetekake med marengskrem

Rødbetekake med marengskrem

Sjokoladekake med rødbeter og rosa marengsglasur. Denne passer perfekt til valentinsdagen, og har en herlig rosa glasur
Dåpsmuffins

Dåpsmuffins

Pisk smøret og sukkeret med en håndvisp til det blir en luftig smørkrem. Blått. Som glasur kan du bruke smørkrem, kremost-glasur eller en annen fiffig glasur
Lyn og Sky kake

Lyn og Sky kake

Blå godteposer med hver sin sjokolade,. etter at et tykt lag medglasur var tatt på. så formet med jeg den deretter med hendene til en sky

Nyttig informasjon om råvarer

Skal du lage muffins, som er en grei ting å begynne med, kjøper du slike ferdige papirformer i butikken

Sunne og Proteinrike Blåbærmuffins

Jeg vurderte å lage en aldri så liten glasur, men med så mange deilige og saftige blåbær var dette absolutt ikke nødvendig

Det enkle er ofte ikke det beste…

Posemat kan være snertent det, men selv med poser som skulle gjøre det så enkelt klarte jeg å feile, stresset som jeg var… Posemuffinsene ble flate og litt rå, gode på smak var de, så det ble til at vi maulet de selv, men pene nok til å servere i bursdag syns jeg ikke de ble