Siden det snart er bursdag i heimen prøver jeg å finne en sunn muffinsoppskrift som gjør at barna ikke blir helt apekatter pga blodsukkerstigning som kaster seg opp og ned
Lavkarbomuffins. Fiberhusk, linfrø og chiafrø gjør at deigen fester seg bedre sammen. Så i dag deler jeg en muffinsoppskrift jeg har prøvd meg fram til
Bland sammen kokosmel, Tagatesse, vanilje, bakepulver, kanel og fiberhusk og ha det i eggedosisen. Siden skuffer og skap kun inneholder ingredienser som passer til en lavkarbohverdag, ble det lavkarbomuffins til alle
Sukkerfrie, glutenfrie og lavkarbosquashmuffins. - Bland i eggedosisen sammen med krydder, olje, fiberhusk, bakepulver, squash og de malte nøttene og solskikkekjernene
Jeg vet ikke om jeg fikk helt bollefølelsen da jeg spiste de, det ble vel mer muffins enn boller, men det kan også ha noe med utseende å gjøre, for dette er mer en røre enn en deig, så det anbefalles å bruke f
Disse kan fungere helt supert som English Muffins hvis du dropper kardemomme og søtstoff. Jeg testet derfor ut oppskriften fra Hanne og Karis Lavkarbohverdag