Gul smørkrem. Lavkarbo, glutenfri og sukkerfri. Jeg bruker her sukrinmelis og tagatesse. Om du velger å lage i muffinsformer eller i kakeform er opp til deg selv, men jeg syns muffins er greie
Du kan selvfølgelig spise muffinseneutenkrem. ) Jeg laget to versjoner muffins, en med sjokoladebiter og sjokoladekrem og en med blåbær og rosa blåbærkrem
Ønsker du å toppe muffinsene med deilig krem, finner du oppskriften til den her. Disse var lette å ta av muffinsen, den var dermed lettere tilgjengelig og uten irritasjon, enn med andre små muffinsformer jeg har prøvd ut til denne smakfulle bylørdagen
Pisk sammen til du får en gjevn kremet glaur. De kan lages utengluten, melk, egg og hvitt sukker. Kansje jeg kan friste med noen hærlige muffins som er perfekt til festlige lag
Hun syns de smakte akkurat som vanlig brownies, og den ostekremen gjorde bare susen. En liten forskjell jeg også gjorde var å glemme bakepulveret, noe som var like greit for jeg syns de ble mye bedre uten