De er kjempe gode i seg selv og det er ikke nødvendig medglasur. Smør glasuren over muffinsene. Bland sammen eggeplommen med sukrin, vaniljepulver, kesam, kokosmel, vaniljeprotein, fiberhusk og bakepulver
La muffinsene avkjøles litt før du tar på glasuren. Glasur. ingen dager blir late med småbarn. I går fikk vi prøvd ut å lage Syrin Muffins, som jeg så veldig gjerne ville
Som glasur har man flere muligheter som for eksempel philadelphia sjokolade som jeg har brukt, kokoskrem eller gresk yoghurt med kakao og søtning, eventuelt smeltet sukkerfri sjokolade
Jeg plasserer hver bolle i en muffins form, men man kan også bare legge dem på en kledd bakeplate. Rykende ferske boller er det beste syns jeg – Topper dem med litt glasur
Sjokolademuffins. Som glasur har man flere muligheter, som for eksempel kokoskrem, philadelphiaost eller kesam med kakao og søtning, eller smeltet sukkerfri sjokolade
Høstmuffins. Glasuren er philadelphiaost rørt med litt sukrinmelis. Rør to eggehviter sammen med gresskarpuré, bakepro, mandelmel, xanthan gum, sukrinmelis, stevia vanilje og kanel