Skinke, kjøttdeig, kylling, biffkjøtt, løk, sopp, paprika, ananas, pesto, philadelphia, norvegia, mozarella, tomat, purreløk, osv osv…Etterstek pizzaen når du har fått på ønsket fyll – til osten er gyllen eller til du ikke klarer å vente lenger
Smør pesto på paibunnen, del opp tomateneog legg dem i skiver på paien. Nå på slutten av året er det mye som skjer og mange tilstelninger i forbindelse med skole og barnehage
Når du da fyller dette med for eksempel sardiner, tunfisk, kjøtt, kylling, tomat, ost, salat, reker, scampi, urter, andre aromaer og god olivenolje, så forstår en at det blir godt og at mulighetene er store
Her har jeg brukt lagret norvegia, mozarellaog parmasan. En bitter mandarin- marmelade og blodappelsin marmelade fra Sicilia passer utmerket til oster av ulike slag, og selvfølgelig til klassisk engelsk frokost eller til en varm scones med smør til en stor, god kopp te