Biverknaden av dette var jo sjølvsagt at eg gjekk tom for knekkebrød før eg kom til Canada, og heile dramaet om kva eg skulle eta byrja å snurra rundt i hovudet mitt om att
Dette har vært en favoritt på mitt kjøkken i mange år, sommer som vinter. Med masse grønnsaker, grovbrød og en lett marinade eller dressing blir dette sunt OG godt ♥
Det er ikke mine gener som sier til meg, at jeg skal stappe fjeset mitt fullt i drittmat. Dette er kanskje en av de aller dårligste unnskyldningene jeg hører, fra folk som ikke klarer å spise sunt
Følgende er mitt sakrament. Jeg har akkurat lest en anmeldelse av boken om stjernerestauranten El Bulli, som av verdens ledende matkritikere er kåret til verdens beste restaurant
Jeg synes et minner litt om grovbrød med syrup, og det var mitt favotitt brød før. Jeg har laget Karins beste brød før og husket at det var godt, men da brukte jeg cc (cottage cheese) å den ville ikke bli most så jeg så de i brødet
Jeg synes et minner litt om grovbrød med syrup, og det var mitt favotitt brød før. Jeg har laget Karins beste brød før og husket at det var godt, men da brukte jeg cc (cottage cheese) å den ville ikke bli most så jeg så de i brødet
Mitt tips viss du bakar tre brød er å dele dei i to, og fryse ned fem halve brød. Gjær må til, og sjølv om fersk gjær er det beste så brukar eg vel så ofte tørrgjær
Beste jeg har opplevd noen gang, med hånden på hjertet. Dagsmenyen min består av grovbrød med pålegg eller havregrøt til frokost, frukt, shakes og fruktsalater med vaniljekesam til mellommåltider og kvelds, og forskjellige middager