Hvitløksbrød er en stor hit i vår familie og derfor lager jeg dem i alle varianter og fasonger. Disse små brødene er himmelsk gode og gutta synes de smaker enda bedre enn “ekte muffins”
I dag skal jeg dele hvordan du kan lage bakte doughnuts, eller kake-doughnuts som de også blir kalt. Doughnut eller donuts begynner å bli mer og mer populær i Norge(og England)
Jeg ville ikke lage den store varianten, og lagde derfor heller flere mindre. Og med pappas bursdag rett rundt hjørnet, og Sophias, samt min yngste søster, Nathalias, bursdag som skal feires i helgen… Vel, idéer til kaker og cupcakes bobler over i hodet mitt, haha
Jeg har tidligere laget mini focaccia og vært fornøyd med disse, men jeg lurer alltid på hvor lite mel man egentlig trenger å bruke før det blir for lite
Jeg har havregryn i det meste og disse pannekakene er intet unntak. Pannekakene er i tillegg fri for det raffinerte hvite sukkeret og kun søtet med lønnesirup (i røren og oppå)
Jeg bakte disse mini cupcakene og delte ut til både, pasienter, leger og sekretærer. Jeg steker alltid cupcakes i cupcakes stekebrett, slik at de holder seg fine i formen og ikke går ut i "spagat"
I dag kan jeg friste dere med mini terter med nydelig sjokoladefyll. Jeg synes det beste er å bruke rene hender for å blande ingrediensene sakte til en jevn masse