Smak til med litt maldon salt, pepper og olivenolje på salaten. Surr bacon rundt hver kylling filet og stek på middelshøy varme i en stekepanne, snu de forsiktig innimellom så de blir stekt på alle sider, Pass på at de er gjennomstekte
På travle dager hvor du har lite tid eller overskudd til å stå lenge over grytene er det greit med ferdig preparerte grønnsaker som denne lapskausblandingen fra feks Coop
Lag kaker i ønsket størrelse og stek ved middels varmetil falaflene er gyldne. Det hadde jeg også, men det var ikke før for et par dagertilbake at jeg faktisk prøvde å lage mine egne
, til å klare like mange som tidligere. (Jeg lagde dobbel porsjon bulgur i går slik at det bare var å varme opp) Hvitløksdressingen lagde jeg av kesam med presset hvitløksfedd, salt og pepper
skålen med most bacongull (mos med en blender til det er helt knust). Ta de opp av den varme frityr oljen med feks en stekespade og la de hvile på et tørkepapir så oljen får rent av litt før servering
Men det var ikke så farlig, for denne er perfekt å bruke som lunsj eller bruke igjen til middag dagen etter med annen fisketype eller fiskekaker for den saks skyld