400 gram karbonadedeig (karbonadedeig innholder mindre fett og færre kalorier per 100 gram sammenlignet med kjøttdeig)4 lefser (gjerne fullkornsvarianter, men denne gangen skuffa jeg selv også gitt. 100 gram sammenlignet med kjøttdeig
400g kjøttdeig, jeg valgt kyllingkjøttdeig denne gangen1 ss paprika2 ts kummin1/2 ts kanel1 ts koriander1/2 ts chilli2-3 fedd fersk hvitløkDette rører du så sammen - gjerne direkte oppi kjøttdeigpakningen (mindre oppvask). 400g kjøttdeig
Jeg blander 4-500g kjøttdeig med 1 egg og 2 ss potetmel. 4-500g kjøttdeig. For noen uker siden lagde jeg tilsvarende burger til noen venninner av meg som kom på middagsbesøk
700-800g kjøttdeig3 ss potetmel1 egglitt krydder (paprika, spiskummin, koriander, salt, pepper)noen skiver cheddarostsmør til å steke itilbehør som syltet agurk, tomat, løk, avocado, salat, pinjekjerner, aioli, barbequesaus ++Bland først sammen egg, potetmel, krydder og kjøttdeig en bolle. Form ut 4 burgere av kjøttdeigen som du allerede har blandet sammen. 700-800g kjøttdeig
Jeg stekte opp en kjøttdeig, og laget også burger av noe. Av en pakke kyllingkjøttdeig, fikk jeg nemelig en middels stor skål med ferdigstekt kjøttdeig til å bruke på pizza, fyll, taco, og fire burgere
- Kutt opp alle grønnsakene, kok opp vann til pastaen og stek kjøttdeigen. Middagstips. Når kjøttdeigen er brunet har du i alle grønnsakene sammen med salt og pepper, sennep og ketchup
Jeg hadde glemt de litt bort, helt til jeg så en Facebook link om Pizzasnurrer av @LindaStuhaug (anbefaler å følge henne på Instagram, masse flotte middagstips)