Hadde ingen planer for dagen, men mamma ringte å spurte om hun skulle passe ungene og pappa ringte å spurte om Mathias ville komme å ligge der, i tillegg var barna bedt i bursdagtil en jente, så vi dro i bursdag før jeg leverte ungene til mine foreldre
Det gode er når jeg våkner og kan lage skikkelig kongefrokost, det vonde er når jeg ser ut vinduet og ser at kråkene har laget fire-stjernes middag utover plena av søppelposen jeg satte på trappa
Takk for tilbakemelding. I dag har min bedre halvdel bursdag og da måtte han jo få noe god mat. Lage retten Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden. 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden
Her kan du selvsagt erstatte grillpølsene med noen gode pølser fra slakteren, tilsette litt løk og biter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Fisk, Middag, Sunt og godt, Tex-mex. I tillegg er det sosial mat å lage, enkelt og utrolig godt for hele familien og bør kunne være et måltid til både hverdags – som en av ukas fiskemåltider – og fest – helgekos, bursdager, leir o
) Det er tross alt kun sunne og rene råvarer - veldig ofte kylling og laks, svin og torsk eller karbonadedeig, grønnsaker og poteter, ris eller fulllkornspasta tilmiddag
Hver gang det er familie bursdag/middag baker jeg en av dine oppskrifter hovedsaklig til meg selv. skal bake en sånn kake i morgen tilbursdagsfeiringen min, kanskje jeg skal prøve ut denne
Chili con carne - en smaksrik, næringsrik og mettende middagtil hele familien. Oppskriften falt jeg for første gang jeg smakte den, og har blitt en gjenganger på middagsbordet hos oss