Kna det med hendene slik at det blir som en farse. burger til middag. I går var både Marius og jeg veldig slitne etter en lang dag med både jobb og trening, og derfor endte vi opp med å lage hver vår deilige burger til middag
La farsen hvile kaldt i en times tid. Blir farsen for tørr så spe på med litt vann eller melk. Disse blir fort en favoritt på grillen, men passer ellers til alt mulig
Bland kjøttdeig, salt, potetmel, vann, egg, tomatpuré, timian og litt pepper til en jevn farse. Legg kål og farse lagvis i formen, begynn og avslutt med kål
Blir farsen løs, tilsett mer potetmel og mindre væske. Spe med melk og fløte til en smidig farse. Blir farsen løs, tilsett mer potetmel og mindre væske
Garantert en suksess på koldtbordet, til tapas eller som egen middag med båtpoteter og aioli til. Dypp gjerne teskjeen i et glass vann innimellom slik at kjøttfarsen slipper lettere
"Hjemmelaget" kjøttpudding, godt som pålegg eller middag. Bland det godt inn i farsen. Serveres som middag med deilig hot tomatsalsa, poteter og grønnsaker