Resultatet blir da selvsagt stengt restaurant og en stor ripei lakken påpilgrimsreisen. Da Bjørn lurte på om det var påtide med en pilgrimsferdtilnord-Spania, var jeg et øyeblikk nervøs for at han hadde blittreligiøs
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Middagpå Al Tramezzo – Michelinrestaurant. Klar for middagpå Al Tramezzo. Vi ankom Parma Torsdag kveld, og etter en middag ute var klokken såpass mye at vi valgte å gå tilbaketil hotellet for kvelden
Venterett tunfisk med balsamicoForrett bruschetta med blåskjellHovedrett lam men husker ikke hva det het det som kom medDessert pistasj creme brulee med iskremBetalte 45 euro for dette inkludertvin Dette var godtHeldigvis hadde en av de andre jentene med seg kamera slik at jeg fikk tatt noen bilder. 45 euro for dette inkludertvin Dette var godt