Ingen original tanke fant jeg ut etter noen søk Jeg tenkte å prøve både knekkebrød og vanlig brød, og jeg vil påstå at mesk er godt egnet til begge deler
Mesken tørkes ved å fordeles utover et stekebrett og tørke/steke det i ca. Dette produktet er fint å bruke i brød, flatbrød, knekkebrød, kjeks og sikkert mer
Etter du er ferdig å meske deg har du fremdeles pølser til senere, mye brød og makaroni. Stek ett halvfabrikatgrovbrød så du får ferskt varmt brød, ha litt smør og estragon på for å gjøre det ekstra godt
Og når man brygger øl får man noe som heter mask (malt som er mesket) under prosessen. Dette var jeg heldig å å med hjem, så derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve å lage noen brød ut av det
Smaken er karakterisert som en mellomting av typisk Engelsk bitter, og deres amerikanske brødre. Smaken går mot brent malt med innslag av brød og mørkbrente kaffebønner