Melkesjokoladekrem . Varm opp fløten. På tide med litt blogging i igjen. Melkesjokoladekrem. Hell fløten over sjokoladen, og kjør det sammen til sjokoladen er helt smeltet
Kaken er fylt med deilig melkesjokoladekrem, salt karamellsaus og ostekrem med bringebær. Jeg var på harrytur i Sverige og kom over disse boksene med kjeksruller/wafer rolls
fløte, vanilje ekstrakt og den smeltede sjokoladen. Melkesjokoladekremen er egenkomponert, men er ikke egentlig ikke nødvendig å ha på muffinsene, for dem er så gode i seg selv
- Bærmousse (bringebær, jordbær, skogsbær osv)- Bærkrem (litt enklere enn mousse, fløtekrem blandet med moste bær)- melkesjokoladekrem (fløtemed melkesjokolade)- Waltersmandlerkrem- vaniljekrem (med eller uten smelta sjokolade i)- kremete philadelfiakrem- Sjokoladekrem med syltetøy smurt på kakelageneBruker som regel to ulike fyll i kaken
Melkesjokoladekrem. Mulig du må ha den i lenger - sjekk med stekepinne. · 300 gr smør (smeltet smør) og bland med 3 ½ dl vann – Avkjøl før du tar i de neste ingrediensene. · 1 kopp fløte