Du kan også bruke melkefyllet i ostekaker og andre kaker, muffins eller som glasur eller topping. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 100 g sukkerfri melkesjokolade 200 g vikingmelk 100 g sukkerfri hvit sjokolade. ☀ 100 g sukkerfri melkesjokolade 200 g vikingmelk 100 g sukkerfri hvit sjokolade
Fyll med ønsket fyll, jeg bruker ofte en god smørkrem med melkesjokolade. Hvis du ønsker å lage slike ‘rose-swirls’ med glasuren slik jeg har gjort denne gangen så er det slettes ikke vanskelig
Du kan også bruke melkefyllet i ostekaker og andre kaker, muffins eller som glasur eller topping. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 100 g sukkerfri melkesjokolade 200 g vikingmelk 100 g sukkerfri hvit sjokolade. Fortsatt god kveld ♥ 100 g sukkerfri melkesjokolade 200 g vikingmelk 100 g sukkerfri hvit sjokolade
La kaken bli helt avkjølt før du tar på glasur eller krem. Tradisjonelt sett har vi laget den med sjokoladeglasur, men til 17. For den tradisjonelle varianten med sjokoladeglasur smelter du 150-200 g sjokolade (kokesjokolade eller blandet femti-femti koke- og melkesjokolade) over et vannbad, rører i 1-2 ss nøytral olje og fordeler over den avkjølte kaken
Liker du gode kaker, og har lyst til å bake litt i helga, så vil jeg foreslå denne kjempegode kaken som har mandelbunn, og glasur med Firkløversjoklade