)Dessuten er en helt enkel formkake medmelisglasur faktisk helt nydelig. Bland i romtemperert smør, bland hvetemelet med bakepulver og vaniljesukker (vaniljeekstrakten blandes i eggedosisen)Rør sammen og ha i melk til slutt
Disse er limt på medmelisglasuren nevnt ovenfor. Kaken pyntes med melis og eggehvite. De av dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg ikke alltid nøyer meg med ett resultat på en og samme type kake
Pynt dem med royal icing (melisglasur bestående av eggehvite, melis og sitronsaft). I en annen bolle måler du opp eggehviter, pass på å ikke få noe eggeplomme med her
Pynt medmelisglasur. Etter et mislykket forsøk på en Honningkake for et par måneder siden (fant en oppskrift i en kokebok fra Valdres med hjortesalt - det smakte bare salmiakk desverre) var det klart for et nytt forsøk
Man kan også ha på melisglasur om man ønsker det. Ønsker du å ha sjokolade på, smelter man sjokolade i vannbad (det er en stål som står i en panne med vann)
Når de er avkjølt pyntes de medmelisglasur og dyppes i sjokolade. Dersom den ikke skal brukes med det samme, pakk den godt inn i plastfolie og legg i kjøleskap