Melis glasur til skolebolle oppskrifter

Skoleboller

Skoleboller

Rør sammen melis og vann til en passe tykk glasur. Skoleboller er supergode og populære boller med vaniljekrem, melisglasur og et dryss av kokos
Sunnere skoleboller

Sunnere skoleboller

Lag melisglasur ved å røre sammen melis og passe mengde vann. Glasur. Smør de avkjølte skolebrødene med melisglasur og dypp dem i kokos
Skoleboller

Skoleboller

Bland melis og vann til tykk glasur. Å bruke kun sukrinmelis fungerer fint hvis du ikke vil ha sukker, men jeg syns smaken blir best med litt vanlig melis i tillegg
Skoleboller / Shillings / 12 øres / Purke

Skoleboller / Shillings / 12 øres / Purke

I mens du venter kan du lage melisglasur av vann og melis. Sprøyt en stripe med glasur på hver side av vaniljekremen, og dypp deretter bollen i kokosmasse

Hjemmelagede skoleboller!

Pisk eggeplommene og melisentil en fin lys eggedosiskrem. Ha på glasuren og strø på kokos. Da har jeg funnet den perfekte oppskriften for meg selv tilskoleboller
Skoleboller

Skoleboller

Bland melis og vann til du får en tyktflytende hvit glasur. Ha kokosmassen i en skål, og dypp de glasurdekte delene av bollene ned i kokos

Skoleboller.

Lag glasur ved å røre melis og vann sammen…. Sett deretter melisen i sprøytepose. Glasur. Skoleboller er noe alle kjenner til og som alle elsker
Skoleboller til store og små

Skoleboller til store og små

Lag melisglasur ved å røre sammen melis og passe mengde vann. Glasur. Smør de avkjølte skolebrødene med melisglasur og dypp dem i kokos
Proteinrike skoleboller (nesten) uten sukker

Proteinrike skoleboller (nesten) uten sukker

Lag glasur av (sukrin)melis og vann, og strø kokos over. 1 egg til pensling. Ha kesam, tørrgjær, kardemomme, salt, sukrin+, fibersirup og 2/3 av melet i en bolle, tilsett melkeblandingen og rør til deigen blir jevn. Spe med resten av melet til du får en smidig deig, jeg lot den elte i kjøkkenmaskin 5-10 min. La deigen heve til dobbel størrelse ca 45 minutter. Trill deigen til 10-12 boller. 1 egg til pensling

Verdens beste skoleboller!

melis. Ha en god porsjon med glasur over hver skolebolle. Glasur. Nesten hver lørdag gikk jeg med mamma til «byn», hvor vi handlet på torget, og gikk på kafé
Deilige saftige skoleboller <3

Deilige saftige skoleboller <3

Lag en glasur av vann og melis. Melis. Glasur. Men har skjønt at dette er noe ikke alle får til. Disse skolebollene blir like gode som de du kjøper hos bakeren
Ferieboller

Ferieboller

melisglasur av melis og litt vann til tykk glasur. Lag tykk melisglasur og smør rundt midten, strø kakestrø på glasuren
Skoleboller

Skoleboller

Sukrinmelis. Vent til bollene er helt avkjølt før du pynter de med glasur. Glasur. Dryss til slutt kokos på toppen
Skoleboller

Skoleboller

Lag glasuren ved å blande melis med vann. Melis+vannKokos. Pass på at glasuren ikke er for tynn. Rør ut gjæren i melken, og tilsett de øvrige ingrediensene, med unntak av smøret og litt av melet(hold alltid igjen litt av melet for å kunne tilpasse deigen og unngå at den blir for kompakt)
Skoleboller

Skoleboller

Tilglasuren trenger du. Skoleboller er en klassikker, og siden julen nå er her, tenkte jeg å dele denne oppskriften på saftige skoleboller med vaniljekrem og glasur med kokos