Bland melis og vann til tykk glasur. Å bruke kun sukrinmelis fungerer fint hvis du ikke vil ha sukker, men jeg syns smaken blir best med litt vanlig melis i tillegg
I mens du venter kan du lage melisglasur av vann og melis. Sprøyt en stripe med glasur på hver side av vaniljekremen, og dypp deretter bollen i kokosmasse
Pisk eggeplommene og melisentil en fin lys eggedosiskrem. Ha på glasuren og strø på kokos. Da har jeg funnet den perfekte oppskriften for meg selv tilskoleboller
Lag glasur av (sukrin)melis og vann, og strø kokos over. 1 egg til pensling. Ha kesam, tørrgjær, kardemomme, salt, sukrin+, fibersirup og 2/3 av melet i en bolle, tilsett melkeblandingen og rør til deigen blir jevn. Spe med resten av melet til du får en smidig deig, jeg lot den elte i kjøkkenmaskin 5-10 min. La deigen heve til dobbel størrelse ca 45 minutter. Trill deigen til 10-12 boller. 1 egg til pensling
melis. Ha en god porsjon med glasur over hver skolebolle. Glasur. Nesten hver lørdag gikk jeg med mamma til «byn», hvor vi handlet på torget, og gikk på kafé
Lag en glasur av vann og melis. Melis. Glasur. Men har skjønt at dette er noe ikke alle får til. Disse skolebollene blir like gode som de du kjøper hos bakeren
Lag glasuren ved å blande melis med vann. Melis+vannKokos. Pass på at glasuren ikke er for tynn. Rør ut gjæren i melken, og tilsett de øvrige ingrediensene, med unntak av smøret og litt av melet(hold alltid igjen litt av melet for å kunne tilpasse deigen og unngå at den blir for kompakt)
Tilglasuren trenger du. Skoleboller er en klassikker, og siden julen nå er her, tenkte jeg å dele denne oppskriften på saftige skoleboller med vaniljekrem og glasur med kokos