Dette skyldes i stor grad min manglende evne til å skille mellom medisterdeig og kjøttfarse. Resultatet ble medister pølser med karve og improviserte Italisensk inspirerte pølser med rødvin
4 røde paprika1/2 kg medisterfarse1 løk hakkes2 sjalott løk, hakkes1 boks sopp1/3 dl fløtesalt/pepper1 ss Natvig grillkrydder4 ss tomatpure1 Knorr kyllingfondOsteskiver til toppenDel paprikaene i to og fjern frøene, bland sammen farse, krydderne, sopp, litt av væsken fra soppen og 1/2 dl fløte og hakket løk, sopp samt tomatpure, rør godt sammen. Sett midt i ovnen på 220 grader, under stekingen slå over fløteblandingen flere ganger, stekes til farsen har fastnet, server loff el surdeigsbrød til og gjerne en grønn salat
Bank brystene, før du fyller dem med en farse av kyllinglever, grov medister, parmesan og egg. Fordel farsen på de bankede kyllingbrystene og rull dem sammen