Ta dem i bollen sammen medkjøttet. Rens hvitløk, og trykk hvert fedd lett med flatsiden av kniven. Bland alt godt, og legg det over i en ildfast form, eller en stor jerngryte med lokk
Geitekje eller kidd har et deilig mildt kjøtt, og fortjener ikke sitt kanskje noe dårlige rykte. Fordel kjøttet og potetene som på bildet ovenfor, og hell over hvitvinen
Jeg er absolutt ikke hysterisk, jeg spiser mye kjøtt som ikke er øko også, men med leveringene fra Duggurd sikrer jeg meg at i alle fall en del av det er det
Ute ved kysten i Essaouira, den kvitmala, eldgamle handelsbyen som inspirerte Torbjørn Egner til å skrive om Kardemommeby, fekk vi servert søtlege smakseksplosjonar avfårekjøttmed couscous til
Krydre kje-kjøttetmed salt og peppar, vend dei i kveitemjølet og rist av det overflødige mjølet. Du kan sjølvsagt lage ossobucco medkalvekjøtt, som og er veldig mildt i smaken – og dessverre heller ikkje så ofte å finne i butikkhyllene
Men når man introduserer en glemt råvare påny, bør man starte med det beste kjøttet. Apropos, den overalt populære spanske paellaen foretrekkes av mange laget med geitekidd istedenfor kylling
Lag noen hakk i kjøttbitenemed en spiss kniv og mariner ½ time i sitronsaft. De fleste indiske restauranter med respekt for seg selv har tandoori kylling på menyen
Kvelden begynner med et glass Cava. Da Bjørn lurte på om det var på tide med en pilgrimsferd til nord-Spania, var jeg et øyeblikk nervøs for at han hadde blitt religiøs
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Kandal kjøtt har og eit bredt sortiment med frysevarer. Som med alt anna i forbrukarsamfunnet vårt, er det faktisk opp til deg og om du vil ha tilgang på nasjonale råvarer av ein så høg kvalitet som kje
Jeg har funnet gourmetkjøtt som virker gunstig på kolesterolbalansen, er rikt på næring, magert, proteinrikt, utrolig mørt og med smak av vilt og kalvekjøtt
Etter å ha smakt på Magnhild sin variant på geitekjøtt og hjortesenteret sin hjortevariant med litt svineribbe, kan Far min sitt kjøkken slå fast at begge er i verdstoppen, kraftige i smaken og medmykje fylde