Start med å skjære opp grønnsakene og pølsene. smak til med salt & pepper. Jeg begynner å bli skikkelig lei av grått vintervær nå, lengter skikkelig etter vår og sol
Ha suppe i skåler og topp med løk, kikerter, chorizoog krutonger rett før du serverer. Med utgangspunkt i hva vi faktisk hadde i skapene, blant annet masse tomater, falt valget på en rik og fyldig tomatsuppe
I dag lar jeg med inspirere av det spanske kjøkken selv om frittata egentlig kommer fra Italia, og lager frittata medchorizoog topper med masse gode tomater, vårløk og agurk - sunnheten selv dette her
Fres chorizobitene et par minutter i en gryte sammen med en klunk olivenolje. Ha i et par bukser med hakkede tomater (jeg foretrekker Mutti), litt vann og en terning med fiskebuljong
Tomatbasert fiskegryte kokt sammen med ærverdige råvarer som løk, hvitløk, grønnsaker, chorizoog alskens andre godbiter utgjør en kombinasjon som unektelig blir knallbra når de får godgjøre seg lenge nok i gryta
Imens dette står og koser seg på stekepannen, deler du tomateneog har de i en salatbolle/skål, sammen med finklippet persille og litt finhakket basilikum, salt og pepper
Når den blir varmet opp smaker den enda bedre og det blir tomaterogså synes jeg, derfor ville jeg prøve en salat med stekt chorizoogtomater i og bruke olja som dressing
Som dere kanskje har fått med dere, så har jeg en stor kjærlighet til Italia og Italiensk mat. Av pizzasaus bruker jeg rett og slett hermetisk hakket tomater rett fra boksen