fres så løk å eple i karri smøret, og tilsett så vann, hakka tomater, matfløte, buljongterning, sukker og sambal olek, prøv deg frem med de andre kydderne
Smak til med salt og pepper. Skjær opp kyllingen først og stek den. Server gjerne med hvitløksbrød. Vent til det koker, så ha oppi kylling og grønnsaker og nudler
Kjør hermetiske tomater med stavmikser eller matprosessor til en jevn masse og ha den i gryta. Rens kyllingen for skinn og bein og skjær kjøttet i strømmer
supper. smak til med pepper før servering. ha på hvitvin, kyllingbuljong og soyasaus. 2 store løk (finhakket) 2 fedd hvitløk (fin hakket) 1 ss timian 1 ss hakket bacon 1 ss smør 3 dl hvitvin ( vis du ikke har så går det fint å bytte ut med mer kyllingbuljong) 7 dl kylling buljong 2 ss soyasaus. 32 i supper