Kok opp lettsaltet vann mens du begynner å steke karbonadedeigen sammen med oppkuttet løk. legg i en ildfastform og ha litt rapsolje eller olivenolje over med litt salt
Karbonadedeig stekt med paprikapulver, cummin, kanel, oregano, hvitløk, salt og pepper. Og så, i stedet for å tilsette en boks med hakkede tomater som vanlig, så hadde jeg i litt ketchup og grovsterk sennep
Retter med kjøttdeig. Dermed ble denne retten til. Retter med kjøttdeig. 1/2 kg karbonadedeig/kjøttdeig. 29 i Retter med kjøttdeig. 29 i Retter med kjøttdeig
Fremgangsmåte Stek karbonadedeigmed grovhakket purreløk, ketchup og krydder. Jeg glemte å fortelle dere at jeg hadde besøk av Sara Lossius som driver podcasten Ingefær i går, intervjuet kommer på søndag – skal oppdatere dere med mer informasjon litt senere i tilfelle noen vil høre på det
La en pakke med brokkoliblanding tine. I denne retten er det en fin balanse mellom fett (kokosmelk), proteiner (karbonadedeig) og karbohydrater (grønnsaker)
Legg dem på en tallerken og ha dem i mikroen til de er møre når du stikker med en kniv. Hvis du vil ha et større hull, kan du ta ut noe av innmaten og blande det inn i karbonadedeigen