Vi fyrte opp i vår lille webergrill på toppen av St Hanshaug parken . Tenkte jeg kunne starte lørdagen med å tipse om en god og frisk potetsalat som du enkelt kan lage noen timer før en planlagt grillkveld i parken eller på terrasen
Jeg er generelt fan avmat som lager seg selv i ovnen mens jeg kan gjøre noe helt annet. Denne gangen med rotmos og ovnsbakt brokkoli og cherrytomater som tilbehør
Over til noe helt annet – jeg fikset neglene mine i går, de er alltid i dårlig forfatning på grunn av mye vann og vask – jobb, matlagning, bleieskift osv
Når den var klar avkjølte jeg den i iskaldt vann. SVIN. Dagen etter tok jeg den ut slik at den var romtemperert, tok av vakumposen og la den på indirekte varme på grillen til den var gjennomvarm
Kiwi hadde ytrefiletavsvin som Go'Helg denne uka, så har slo jeg til med god komponert måltid. -) Ingenting er så avslappende å sitte seg rundt middagsbordet med kjæresten og nyte et deilig mat og drikke
Det er en elektrisk gryte, som koker maten på lav varme over lang tid. Varmen kommer fra Sabal Olek, en sterk tykk kryddersaus, som i hovedsak består av HOT chili