Mat ytrefilet av svin oppskrifter

SVIN MED BACON

SVIN MED BACON

Jeg er generelt fan avmat som lager seg selv i ovnen mens jeg kan gjøre noe helt annet. Denne gangen med rotmos og ovnsbakt brokkoli og cherrytomater som tilbehør
Svin tikka i pita

Svin tikka i pita

Fyll pitabrødet med salat, kjøtt samt tomat- og agurk i tynne skiver. Du kan også lage denne retten med kjøttdeig avsvin eller strimlet svinekjøtt
Svin og godsaker

Svin og godsaker

Vil bare ønske dere alle en god helg, og min måte å gjøre det på er selvfølgelig med litt mat og godsaker
SVIN MED KARRI OG TOMATER

SVIN MED KARRI OG TOMATER

Jeg hadde ytrefilet som er ganske mørt og ikke trenger så lang koketid. Rør det sammen og pass på at det ikke setter seg fast i bunnen av kjelen
Svin med eple og mozzarella

Svin med eple og mozzarella

Mat for muskler. Mos med en stavmikser, og smak til med litt smør, salt og pepper. Fremgangsmåte Skjær svin i mindre biter og stek i en panne
Svin på stien

Svin på stien

Vi fant ytrefiletavsvin, chili, fersk pasta, litt chorizo pølse, olivenolje, et par plommetomater og godt smør
Dagens mat, tilbud og trening

Dagens mat, tilbud og trening

Denne (cookie dough) og resten av smakene finner du her. Skjær svinefilet i små terninger og stek i en kjele et par minutter med litt salt og pepper
Wok med svin, ingefær og peanøtter

Wok med svin, ingefær og peanøtter

Over til noe helt annet – jeg fikset neglene mine i går, de er alltid i dårlig forfatning på grunn av mye vann og vask – jobb, matlagning, bleieskift osv
3 dager med mat..

3 dager med mat..

 Ytrefiletavsvin med wokmix fra Bama. Jeg har testet ut instagram appen på padda, og sånn kan det se ut når man tar bilde av hvert måltid

Sous vide temperaturer og tips

Når den var klar avkjølte jeg den i iskaldt vann. SVIN. Dagen etter tok jeg den ut slik at den var romtemperert, tok av vakumposen og la den på indirekte varme på grillen til den var gjennomvarm
Crock-Pot svinegryte i hot tomatsaus !

Crock-Pot svinegryte i hot tomatsaus !

Det er en elektrisk gryte, som koker matenlav varme over lang tid. Varmen kommer fra Sabal Olek, en sterk tykk kryddersaus, som i hovedsak består av HOT chili