Har du lyst til å få tilsendt en uke av mitt onlineprogram - GRATIS kan du lese om dette HER Nøkkelen til et vekttap ligger nemlig ikke bare i hvor mange kalorier du spiser, det handler også om å gi kroppen nok næring
Etter hvert som en lærer mer om innholdet i mat, forandrer vanene seg. Å spise en pizza ute på restaurant kan jeg gledelig innrømme, at det kan til tider smake veldig bra da
Selvfølgelig er der unntak der det spises lite melkesyregjæret mat og drikke, som for eksempel nå når vi var bortreist i påskeferien, men hverdagen er lettest å styre og det er hverdager det er flest av
Hvis du fortsatt er i tvil om hvorvidt økologisk mat er bedre for helsa. Som vi så av YouTube videoen ovenfor, så reduserer økologisk mat kroppens nivå av disse kjemikaliene
Når ble mat og det å spise sunt så innmari komplisert. Ja, for noen utøvere er det sikkert veldig begrenset med hva slags type matvarer man har på sin konkurransediett og det er vel liten tvil om at de fleste av og til (og sikkert noen mer enn andre) kjenner på både søtsug og intens sultfølelse
Er utgått mat fortsatt god å spise. Hvert år kastes det enorme mengder mat. Veldig mange av disse varene har en "Best før"-dato, ikke en "Siste forbruksdag"-dato, og kan fint spises etter utløpsdatoen
Høres det ikke herlig ut å sitte i skogen å spise (nesten) nystekte vafler med nyplukket blåbær på. Nå er det bare å pakke med seg utstyret og matpakke å dra på tur og i matpakka blir det blant annet vafler
Men de fleste av oss trenger kanskje ikke de mengende vi spiser, også opptar de tradisjonelle brødmåltidene plassen til mat vi faktisk spiser for lite av
Enzymene og de gode bakteriene som dannes ved fermentering gjør underverker for fordøyelsen og da i særdeleshet når vi spiser tungt førdøyelige matvarer som kjøtt, fisk, melkeprodukter og bønner