Oppskriftsutfordringen ble startet av Mia fra Greenbonanza, hun startet det hele med temaet «beter», deretter var det Ina fraMat på bordet og tema «poteter»
Mens jeg trålet internettet etter mer informasjon om tradisjonell matfra disse landene (som man jo gjerne gjør, en fredag kveld for eksempel) kom jeg over en oppskrift på georgiske aubergineruller fylt med valnøtter som jeg falt helt pladask for
Med frisk smak av bladpersille, et hint av mynte, syrlighet fratomat og tekstur fra bulguren. Å hevde at en tabbouleh skal inneholde bladpersille, bulgur og tomat er heller ikke kontroversielt
Vi vart inviterte opp i leiligheita til den eine venninna, og før eg visste ordet av det, hadde mora diska opp med dei lekraste rettar av mat frå Syria
ufullstendig fordøyde molekyler framaten (f. Vi spiser mye brødmat i Norge – veldig mye. Hvete er en gammel kornsort (plantefamilie), men den hveten dagens mennesker spiser er svært forskjellig fra ur-hveten