Del hvitløksfeddenei toBland tomatpuré og karri med kyllingkraftenBland alle ingrediensene sammen med kyllingen og ha de over i en gryte eller ildfast form med lokk eller en leirgryte
Hemmeligheten bak god mat er ikkenødvendigvis kokken – men gode råvarer og riktigtilberedning. I en ildfast form med lokk (helst en leirgryte) legger du poteter og rotfrukter (i store terninger)
Husk at når du skal lage matileirgryte, krever det forberedelse av leirgryta. Først litt av cherrytomatene og grønnsakene, så kylling, deretter cherrytomater (laken det liggeri skal med), grønnsaker og chorizo osv
Gryta må ikke være full for at den skal kunne brukes, men det er dumt hvis den har for lite plass til alt du vil ha i den når dere ikke er bare to eller én som skal spisematen som kommer ut av den
Den kalles også sandkrukke og er laget for å koke mat over ikke for varme glør. Legg kyllingene over i en leirgryte (se tredje avsnitt) eller kasserolle og tilsett resten av ingrediensene
Vin og Mat. Og den lokale maten. Skal det være litt snobbete og fint, så bruk en glasert leirgryte. Gjett om minforundring, da jeg fant ut at det var en bønnegryte med fårekjøtt, kylling og gåsekjøtt- og det smakte himmelsk sammen med lokal vin