løk, agurk, tomat, dressing, ketchup – eller det du liker å ha på hamburgeren. Hamburger er snadder mat og når man lager den selv smaker det enda bedre
løk, agurk, tomat, dressing, ketchup - eller det du liker å ha på hamburgeren. Hamburger er snadder mat og når man lager den selv smaker det enda bedre
Dypp en skje i vann, og form kjøttekaker av deigen. De spedde for eksempel ut kjøttdeig og farse med grønnsaker og belgfrukter, eller de blandet brød eller kavringi kjøttet
Lager du den på fredag, har du mati hele helgen…. Kle formen med bakepapiret og hell ideigen. Ta kjøttpuddingen ut av ovnen, og server den tilmiddag med poteter og grønnsaker
Når November er omme skal butikkhyllene vere fylt opp med ulikekjøttdeigtyper uten salt og vatn, og dette synes eg er eitfantastisktiltak da kjøttdeig er en matvare som går igjen hos dei fleste norske heimane
Synes du de hele skrellede tomateneblir for store kan du lett dele dem imindre stykker på pannen. Som du ser har jeg her brukt tomat salsa fra Gourmeten