Mitt forslag er å gjenoppta vennskapet med de gode mikroorganismene. Enzymene og de gode bakteriene som dannes ved fermentering gjør underverker for fordøyelsen og da i særdeleshet når vi spiser tungt førdøyelige matvarer som kjøtt, fisk, melkeprodukter og bønner
Jeg skal ikke komme med en fasit på om/når/hva du skal spise før en treningsøkt, for dere vet jo godt at det ikke finnes, men jeg kommer gjerne med forslag til hva jeg pleier å spise
Jeg fikk en veldig koselig kommentar her på bloggen for noen dager siden som lurte på hvordan jeg alltid kunne lage en del god mat, og fremdeles få endene til å møtes med dette studentbudsjettet
Det er vel strengt tatt ingen av disse forslagene som er ekspressmat, men det er heller ingen som tar spesielt lang tid eller er spesielt vanskelige å tilberede heller
En god lunsjboks gir matglede, riktige næringstoffer, næring til vekst og uvikling, bedre søvn og humør, energi til lek og læring og bedre konsentrasjon
#mat #frokost #lunsj #omelett #nam #lchf #lavkarbo #sunnmat. Forslag til frokost. Jeg har egentlig aldri vært noe veldig stor fan av omelett, men nå den siste tiden så har jeg faktisk blitt veldig glad i det
#Sunnsnacks #Kos #Suntogodt #Protein #Sunt #Oppskrift #Tips #Mat #Dessert. Eggehvite med sukrin. Om jeg får lyst på noe søtt, stivpisker jeg eggehviter og smaker til med sukrin, det er såå godt
Mitt forslag er å gjenoppta vennskapet med de gode mikroorganismene. Enzymene og de gode bakteriene som dannes ved fermentering gjør underverker for fordøyelsen og da i særdeleshet når vi spiser tungt førdøyelige matvarer som kjøtt, fisk, melkeprodukter og bønner
En matrett som er lett å glemme. Om uka blir akkurat slik jeg har planlagt middagsmessig er litt vanskelig å si, men da har jeg jo i verste fall planlagt noe mat for neste uke igjen da
En enkel tomatterte laget med butterdeig fra butikken, en varm og god suppe i vinterkulda og en dessert som kan minne om påsken, som ikke er altfor langt unna
Her har du en liste med forslag til pizzatopping som er hentet fra italienske matkultur. Mye av mattradisjonene stammer fra en tid hvor Italia var et fattig land og mye av maten kalles for «cucina povera», altså fattig mat
Jeg har mange oppskrifter her på bloggen og flere av forslagene min her finner du oppskrift på i boken min Fermentert Mat og drikke og i snopeboken min, som du kan kjøpe her på siden min, hos Duggurd, Naturlig Liv og hos Røtter i Oslo