Når man i utgangspunktet er over gjennomsnittet interessert i mat, kan det fort bli litt mye. Jeg er ikke vond å be for å si det slik, og trenger ikke nødes for å ta et ekstra kakestykke eller en bit av den hjemmelagde kransekaka til Monica
#mat #oppskrift #hverdag #kosthold #frokost #brød. Og det er vel en av de få tingene som er bra med å ha seinvakt, du kan rekke mye på mårran (hvis man kommer seg opp da såklart
havrekli. Avkjøles på rist og spises, evt fryses til en senere anledning. Det beste er jo å ha fryseren full slik at man alltid har mat man kan ta med på farten
#mat #oppskrift #brød #hverdag #lunsj. 150 g sammalt rug grov 150 g havregryn 400 g sammalt hvete grov 250 g hvetemel 50 g havrekli 50 g gjær 2 ss proteinpulver (kan sløyfes) 2 ss honing 2 ts salt 4 ss olje 6,5 dl lunka vann. Del deigen i to like store emner, form avlange brød og legg dem i en smurt brødform, dekk formene med et håndkle og hev dem på et lunt sted i 30 min. 150 g havregryn. 50 g havrekli