Kjevle ut marsipanen så den dekker ei lita langpanne. Troika konfekten har jo fått mye fokus i det siste og jeg tenkte det var på tide at jeg også prøvde meg på denne godsaken
Hjemmelaget marsipan er både enkelt, godt og gøy, her er Pernilles marsipangris. Jeg og kona hadde idag et lite juleverksted med marsipanlaging og annet julegodt
konfekt, marsipan, påske, sjokolade, temperering Enkel marsipan. Velger du å bruke sjokoladen uten å temperere den vil du oppleve at den smelter fortere når tar i konfekten
Her kommer de to siste oppskriftene fra gårsdagens sukkerfrie konfekt. Deretter er det marsipankulene. Da er det to ulike konfektkuler som står for tur, og nøttekulene får dere først
men med litt flere ingredienser og litt tid, kan du lage den deiligste og litt sunnere konfekt. daddelmarsipan og marsipan med agavesirup og appelsin, og så har jeg laget mandelsmør
Gjærbakst, kaker og konfekt. 1 pk bringebærgele1 pk myk marsipan2 pk nougat2 plater mørk kokesjokolade50 gram Delfia fettJeg bruker den lille langforma til ovnen når jeg lager derre. Først skjevler jeg ut marsipanen ca 0,5 cm tykk. Så smelter jeg nougaten i mikroen i ca 2 minutt på 500wHa nougaten oppå marsipanen, å smør det jevnt utover, så det dekker det hele