Marit matblogg oppskrifter

Marits avokadosalat

Marits avokadosalat

Svigerinne Marit er opphavet til retten, jeg smakte den første gang på Hestøya for mange år siden. Hadde vårens båtutsett nå i helga, med en påfølgende rask tur til hytta på Hestøya for å ordne til sommeren
Kakemenn

Kakemenn

Stekes på 180 grader varmluft eller 200 grader vanlig over- og undervarme i 12–14 minutter. Kle 3–4 stekebrett med bakepapir
TROLIG DEN BESTE LASAGNEN DU KOMMER TIL Å LAGE!

TROLIG DEN BESTE LASAGNEN DU KOMMER TIL Å LAGE!

Oppskriften er hentet fra Fru Timian – så tusen takk Marit. Men når jeg først finner roen er jeg faktisk veldig glad i å lese matblogger, og jeg endte opp med å bla meg gjennom Fru Timian sine middagsretter
MIN JULEKAKEFAVORITT | oppskrift

MIN JULEKAKEFAVORITT | oppskrift

Jeg heter Marit og driver matbloggen Fru Timian. Jeg nyter late dager her på Gran Canaria, og jeg må ærlig innrømme at ingen av oss får noe særlig julestemning når vi er her nede
Torsk i form med grønnsaker og baconostsaus

Torsk i form med grønnsaker og baconostsaus

Takk for oppskriften Marit. Torsk i alle varianter er veldig godt. Denne retten er også barnevennlig. Med baconost i sausen settes det en god smak som de fleste liker
Trøndersk cowboygryte

Trøndersk cowboygryte

Lettvindt middag i gryter og langpanne av Marit Røttingnes Westlie og Øystein WestliePrøve en av oppskriftene som heter Trøndersk cowboy gryte og det ga mersmak