Pakk bakepoteter inn i aluminiumsfolie, hvis du ikke har kjøpt ferdig innpakkede. 4 x bakepoteter. Jeg marinerte kjøttet i 2,5 time i kjøleskapet og videre 1 time i romtemperatur på kjøkkenbenken. 4 x bakepoteter
- 3-4 stk poteter- 1 stk stor kinahvitløk, i biter- 40 gr smør- Litt melk- Salt & nykvernet pepper - Noen cherrytomater, etter behov og ønske- Litt olivenolje- Litt havsalt- Noen dråper balsamicokrem. Stek de marinerte svinefiletene på middels høy varme i 2-3 minutter på hver side. 3-4 stk poteter- 1 stk stor kinahvitløk, i biter- 40 gr smør- Litt melk- Salt & nykvernet pepper - Noen cherrytomater, etter behov og ønske- Litt olivenolje- Litt havsalt- Noen dråper balsamicokrem
poteter. En litt annerledes smak på svinekotelettene. Sennep passer veldig godt til svin. Jeg husker fra jeg var ung at skinkesteken ble smurt inn med sennep før den ble satt i stekeovnen
Serveres med agurksalat, gulrøtter, poteter og holandaisesaus. Marinade av 2ss soyasaus, 1 ss honning, 1 ts cayennepepper og saft av en lime blandes og helles over laksen i en ildfast form
Og poteter selvsagt. Teriyaki marinert ytrefilet av svin, med tomatsaus, nykål og gulerøtter. Svinekjøtt er på mange måter et svært anvendelig råmateriale og utgangspunkt for et utall av retter