Vask hender og kjøkkenutstyr så fort du er ferdig med håndteringen av rå kylling. Få med litt av bunnkjernen i hver løk, så holder den seg mer samlet gjennom prosessen
Grillsesongen er endelig tilbake, og i dag er det marinertekyllingspyd som skal på grillen. Ha resten av marinaden i en forseglbar pose sammen med grillspydene
grillspyd. Resten av marinaden. Kylling Satay er godt det Det bestiller jeg ofte når jeg spiser asiatisk ute og det lager jeg også selv hjemme fra tid til annen
Kylling satay er superenkel rett som både store og små setter pris på. Kyllingvinger BBQ. Kyllingwraps. 4 porsjoner6 kyllingfileter3 ss søt soyasaus (Kecap Manis)4 ss soyasaus2 ss olivenolje1 glass peanøttsaus1 glass Hoi Sin4 dl ris. Skjær kyllingen på langs i ca 2 cm tykke strimlerLegg de i en pose med soyasaus, både søt og vanlig og litt oljeLa kyllingen marinere i ca en timeLegg grillspydav tre i vann i ca en halv timeTre kyllingkjøttet på pinnen på langs og legg de på en stekeplateStek kyllingen på 200 grader i 15-20 minutter, til de er gjennomstektFinhakk agurk og mango og bland med et par ss riseddik/hvitvinseddik og 4 ss olje samt hakket korianderSjekk anvisning på peanøttsausen dersom det skal bearbeidesServer med kokt ris og grønn salat blandet med olje og risvineddik/hvitvinseddik. 6 kyllingfileter
Hvis du bruker grillpinner av tre så legg dem i vann en times tid før du bruker dem. Her er oppskrift på tre forskjellige typer, med kylling, fårefilet og biff -og forskjellige grønnsaker og krydder
Server med resten av sausen som du brukte til marinaden. Del kyllingen inn terninger på ca. Kylling satay Save Print 3-4 porsjoner Author. middag Ingredients 3 Kyllingfileter neve koriander ½-1 ts sambal oelek, chilipasta 1 fedd hvitløk 3-4 ss peanøttsmør 2 ss soyasaus 2 ts ingefær, grovhakket ½ lime, saften litt vann salt og pepper grillspydav tre Instructions Legg grillspydene i vann, dette for at de ikke skal bli brent i ovnen. 2 cm tykkelse, ha på litt salt og pepper Ha resten av ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en jevn masse, ha i litt vann til ønsket konsistens, den skal være litt tykk. Fordel halve blandingen over kyllingen, la kjøttet marinere i 15 minutter. Tre kyllingen på grillspydene, dryss over litt salt og pepper, stek på 250C grader i 7-8 minutter, ha gjerne grillelementet på noen minutter så du får en gylden og fin farge. 3 Kylling. 15 minutter Tre kyllingen på grillspydene, dryss over litt salt og pepper, stek på
♦ Lag en peanøttdip av peanøttmel (eller peanøttsmør), vann og en klype salt. Kylling er proteinrikt og magert, og passer derfor godt i forbindelse med trening
Dette var én av to porsjoner, jeg pleier alltid å lage fire grillspyd til meg selv. Etter maten tar hun alt av igjen, skyller av matrester og legger i oppvaskmaskinen
Tre kyllingkjøttet over på grillspyd (du kan kaste resten av marinaden, den har gjort sitt). Til slutt trekker du kjøttet avgrillspydene, og tilsetter det i gryten
Skjær opp paprika og løk og dandér sammen med scampien på grillspyd. Jeg liker oppskrifter som er enkle og som ikke krever så mye innkjøp av "rare" ingredienser